Veikko Pyyny

Asiantuntevaa palvelua
vuodesta 1975

Asianajotoimisto Pyyny

Toimintamme lähtökohta on aina asiakkaan
eli päämiehen etu

 

   
Olemme palvelleet pohjoisen Suomen yksityishenkilöitä ja yrityksiä jo vuodesta 1975, jolloin varatuomari Risto Pöykkö aloitti asianajotoiminnan harjoittamisen Rovaniemellä. Toimintamme painottuu Lapin lääniin, mutta hoidamme toimeksiantoja ympäri Suomea pääkaupunkiseutua myöten.

Toimintamme lähtökohta on aina asiakkaan eli päämiehen etu. Ehdoton luottamuksellisuus on toimeksiannon hoitamisen kulmakivi.

Kouluttautuminen ja tietojen päivittäminen kuuluu toimistomme perusvelvollisuuksiin. Myös kattava yhteistyöverkostomme takaa sen, että eri alojen paras mahdollinen asiantuntemus ja viimeisin tieto ovat myös asiakkaamme käytössä. Näin varmistamme ajantasaisen ja laadukkaan palvelun oikeudellisen ongelman laadusta ja laajuudesta riippumatta.
Asianajajan puoleen kannattaa kääntyä hyvissä ajoin, mutta milloinkaan ei ole liian myöhäistä kysyä neuvoa. Pyrimme aina selvittämään, mikä on asiakkaan kannalta paras ja järkevin ratkaisu – niin kustannuksiltaan kuin muutoinkin.

Meitä työllistävät muun muassa erilaiset riita- ja rikosasioiden oikeudenkäynnit, perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, sopimus- ja vahingonkorvausasiat, työoikeus, yhtiöoikeus sekä konkurssit ja yrityssaneeraukset.
 

ASIANAJOTOIMISTO VEIKKO PYYNY KY Rovakatu 20 – 22 A 18, 96200 Rovaniemi Puh: 020 741 9680, 0400 693 990